Mijn energiebudget

groepsaankoop elektriciteit en aardgas 2021

Voor levering vanaf 1/1/2022

Meld je vandaag nog aan!

Groepsaankopen energie 2021:

Energie is een basisbehoefte en dient betaalbaar te zijn én te blijven. Daar gaan wij van Mijn Energiebudget vanuit. Energietarieven vergelijken is daarom een noodzaak want energieleveranciers zullen je niet uit eigen beweging hun voordeligste tarief voorstellen.

Jaarlijks organiseren we voor onze klanten / leden groepsaankopen elektriciteit en aardgas. We doen dat niet lukraak in het jaar. Enkel wanneer de energiemarkten gunstig zijn gaan we aan de slag. We zoeken uit of vaste of variabele tarieven de meest gunstigste oplossing zijn en bepalen op die basis de contractduur voor onze klanten.

Voor nieuwe leden/klanten die erbij komen hebben hebben we ook een groepsaankoop tarief klaarliggen. In 99% van afrekeningen die wij evalueren kunnen wij met onze onderhandelde tarieven het energiebudget verlagen. 

Meer dan alleen tarieven vergelijken:

Wie het beheer van zijn energiecontract aan ons overlaat krijgt meer service dan alleen een energievergelijking doorgestuurd waar je voor kan intekenen. We vergelijken jouw huidig jaarbudget met jouw toekomstig jaarbudget. We verzorgen de contract administratie, zit er een fout in jouw factuur lossen wij dat voor jou op. Heb je nadien nog vragen over jouw contract, je facturen, jouw verbruik, zonnepanelen, digitale meter of een andere energievraag? Dan kan je voor het juiste antwoord ook ook bij ons terecht.


Jouw voordelen:

Je krijgt een berekening op basis van jouw energieverbruik.
We doen voor jou alle contract administratie.

We zorgen dat je tijdig een nieuw contract hebt en geen stilzwijgende verlengingen.

We controleren jouw facturen of ze juist zijn. Indien niet nemen wij voor jou contact op met de leverancier.
Je kan bij ons terecht voor al jouw energievragen.
Wij evalueren de resultaten van onze groepsaankoop op basis van jouw actuele energiekosten. 

Wil je graag weten of het vandaag al mogelijk om energiebudget voordeliger te maken? Deze service krijg je er bovenop. 

Om jouw voordeel ten opzichte van je huidige tarieven te berekenen vragen we jou om jouw laatste afrekening te uploaden.

arrow_drop_up arrow_drop_down