In groep jouw overschot aan zonne-energie verkopen.

Groepsverkoop injectie zonne-energie: Meldt je nu al aan!

Voor eigenaars van zonne-energie installaties die een slimme meter hebben geplaatst gekregen, of zullen krijgen, hebben te maken met het terugleveren (injectie) van overtollige zonne-energie aan het distributienet. Je kan nooit helemaal uitsluiten dat je niet op een bepaald moment wat overschot hebt aan zonne-energie. Of je bent helemaal afgekoppeld van het distributienet natuurlijk. (off-grid)


De meeste energieleveranciers voorzien een vergoeding voor teruglevering van zonne-energie. Voor een individuele prosument (een persoon of een bedrijf die zelf zijn eigen stroom produceert) is deze vergoeding heel beperkt. Het is vandaag (maart 2020) ook nog niet technisch mogelijk om een verschillende partij te kiezen voor afname en teruglevering (injectie). Maar dat gaat veranderen.


De meetgegevens van de digitale meter die bij consumenten is wordt geplaatst kunnen niet opgesplitst en verstuurd worden naar verschillende partijen en dat zorgt voor de beperking in keuze de keuze tussen leverancier van elektriciteit en partij voor afname van jouw zonne-energie. 

Door aanpassingen in de software die eind 2021 zal worden geïmplementeerd zal het wel mogelijk zijn om een verschillen de partij te kiezen. Dit zal ertoe leiden dat je jouw zonne-energie kan verkopen aan de hoogste bieder.


Hogere teruglever vergoeding voor groepen en grotere volumes:


Door net zoals bij de groepsaankopen energie die we voor onze leden organiseren om lage afname tarieven te onderhandelen gaan we ook de injectie volumes van onze klanten aanbieden aan verschillende afnemers van zodra dat mogelijk is. Daarom starten we nu al met het verzamelen van de injectievolumes van onze klanten an doen we een oproep aan iedereen die mee wil doen vrijblijvend zich aan te melden.

Jouw voordelen:

In groep kan je hogere teruglever vergoedingen onderhandelen. 
Je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar de afnemer met de beste vergoeding.
Wij doen alle administratie voor jou.

Gratis dienst voor leden van mijn energiebudget


Je kan bij ons ook terecht voor het beheren van jouw afname energiecontract.

Wil je ook de hoogste vergoeding voor jouw geïnjecteerde zonne-energie?

Je kan je nu al hieronder aanmelden

Geef onderstaande jouw gegevens in. Van zodra we voor jou aan de slag gaan houden we jou per mail op de hoogte. Hebben we de de resultaten van onze "groepsverkoop" voor zonne-energie krijg je van ons een rapport met de aanbiedingen van de verschillende leveranciers.

  • Vul een waarde tussen 18 en 18 in.

arrow_drop_up arrow_drop_down